boutique hotel in Apeldoorn

Onze Kamers

De 10 ruime hotelkamers zijn voorzien van handgemaakte king size of twinbedden van het Nederlandse merk Nilson Beds en zijn opgemaakt met luxueus beddengoed van The House of Walra.

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en wastafel, een flatscreen tv, koffie-en thee faciliteiten en gratis WiFi,. Een aantal van onze kamers  beschikken tevens over een heerlijk balkon.

De hotelkamers zijn, hoewel verschillend, allemaal sfeervol en luxe ingericht met meubelen en accessoires van Rivièra Maison.

U heeft de keuze uit de volgende kamers: 

Suite met bad (ca. 30m²) 

De prijs voor een suite met bad is € 140 (excl. toeristenbelasting) voor 2 personen per nacht

Suite met douche (ca. 25m²)

De prijs voor een suite met douche is € 120 (excl. toeristenbelasting) voor 2 personen per nacht

Luxe kamer (ca. 20-25m²)

De prijs voor een luxe kamer is € 110 (excl. toeristenbelasting) voor 2 personen per nacht

Bruidssuites (ca 30m²)  

De prijs voor een bruidssuite is € 150 (excl. toeristenbelasting) voor 2 personen per nacht

Familiekamer (Luxe kamer met aparte kinderkamer) 

De prijs voor een familiekamer (max. 2 volwassenen en 2 kinderen) is € 180 (excl. toeristenbelasting) per nacht

Comfort en charme met oog voor de omgeving en de toekomst

Er even lekker tussenuit of even bijkomen van een dag werken. Genieten van de gastvrijheid, gezelligheid en huiselijkheid, rust en geen haast en een prachtige omgeving om te ontdekken. Bij Zenzez Hotel & Lounge doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat u een heerlijk verblijf bij ons heeft en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten koste gaat aan uw comfort.

Ons kleinschalig boutique hotel drijven wij vanuit ons hart die zegt dat we zuinig moeten zijn op hetgeen de aarde ons te bieden heeft. Als bekroning voor dit duurzame beleid hebben wij in 2021 het Green Key-certificaat behaald. Onze inspanningen waren goed voor niveau Goud, het hoogst haalbare niveau. Ons hotel zal om het jaar opnieuw worden getoetst.

…… (lees meer…)