boutique hotel in Apeldoorn

Veelgestelde vragen

 

SAFE@ZENZEZ

Voel u veilig en wees welkom! 
Bij Zenzez Hotel & Lounge bent u ook in deze bijzonder tijd van harte welkom.

Wij houden ons aan alle gestelde maatregelen zonder dat het ten koste gaat van de persoonlijke aandacht voor u. Wij doen er alles aan zodat u zorgeloos kunt genieten.

  • In ons boutique hotel houden wij de 1,5 meter afstand zo zorgvuldig mogelijk in acht.
  • Overal in ons hotel kunt u uw handen desinfecteren en wassen wij ook regelmatig onze handen.
  • De kamers en de lounge ventileren wij gedurende de gehele dag. Vlak voor uw aankomst sluiten wij wel de ramen zodat het lekker behaaglijk is bij aankomst.
  • Ons housekeepingteam zet elke dag nog een stapje extra om de kamers en het gehele hotel grondig schoon te maken.

Flexibel annuleren
Wij begrijpen dat u geen risico’s wilt nemen in deze tijd. Daarom kunt u bij een rechtstreekse boeking tot 24 uur voor de dag van aankomst kosteloos uw verblijf annuleren.

ONTBIJT

Voor 16,50 euro p.p. kunt bij u ons genieten van een à la carte ontbijt in onze lounge. Alles wordt vers bereid en bij u aan tafel geserveerd zodat u lekker van uw ontbijt kunt genieten. 

Het ontbijt serveren wij op maandag t/m vrijdag van 7.00 – 11.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 – 11.00 uur.

FIETSEN

Fietsen voor volwassenen staan klaar om de prachtige omgeving te verkennen.

     Fietsverhuur € 15,- per persoon per dag

HOND MEE?

In overleg is het mogelijk uw hond mee te nemen.

Een hond overnachting kost € 15.

KINDEREN

Speciaal voor families met kinderen heeft ZenZez Hotel & Lounge een FAMILIE KAMER – A(nnex) kamer op dezelfde verdieping. Een ‘eigen’ slaap- en speelkamer met wastafel en flatscreen TV, vlakbij de kamer van papa en mama.

Mocht dat toch nog wat te spannend zijn, dan kan altijd een 3e bed en/of een door uzelf meegebracht babybed op de ouderslaapkamer worden geplaatst…… (lees meer)

BRUIDSSUITE

Wij beschikken over romantische bruidssuites met als extra een heerlijk 2 persoonsbed en een knusse zithoek. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een mooi boeket bloemen, champagne en/of ontbijt op de kamer. lees meer…

PARKEREN

In de straat van ons hotel kunt u op de openbare weg gratis parkeren. Mocht het druk zijn, geef ons dan een belletje dan denken wij met u mee voor een passende oplossing.