Veel gestelde vragen

 

ONTBIJT

Voor 12,50 euro p.p. kunt bij u ons genieten van een à la carte ontbijt in onze lounge. Alles wordt vers bereid en bij u aan tafel geserveerd zodat u lekker van uw ontbijt kunt genieten. 

Het ontbijt serveren wij op maandag t/m vrijdag van 7.00 – 11.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 – 11.00 uur.

FIETSEN

Fetsen voor volwassenen staan klaar om de prachtige omgeving te verkennen. 

  •      Fietsverhuur € 15,- per persoon per dag
HOND MEE?

In overleg is het mogelijk uw hond mee te nemen.

Een hond overnachting kost € 15.

BESLOTEN BINNENTUIN

ZenZez Hotel & Lounge heeft ook een heerlijke zonnige en besloten binnentuin, waar bij mooi weer een drankje kan worden genuttigd. Midden in de stad en toch in alle rust, tussen monumentale bomen en de geluiden van vogels en eekhoorns.

KINDEREN

Speciaal voor families met kinderen heeft ZenZez Hotel & Lounge een FAMILIE KAMER – A(nnex) kamer op dezelfde verdieping. Een ‘eigen’ slaap- en speelkamer met wastafel en flatscreen TV, vlakbij de kamer van papa en mama.

Mocht dat toch nog wat te spannend zijn, dan kan altijd een 3e bed en/of een door uzelf meegebracht babybed op de ouderslaapkamer worden geplaatst…… (lees meer)

BRUIDSSUITE

Wij beschikken over romantische bruidssuites met als extra een heerlijk 2 persoonsbed en een knusse zithoek. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een mooi boeket bloemen, champagne en/of ontbijt op de kamer.

GREEN KEY

ZENZEZ hotel & lounge wil laten zien dat goede bedrijfsvoering niet ten koste hoeft te gaan van mens en milieu en/of de kwaliteit van haar producten en diensten. We willen er dan ook alles aan doen om een Green Key te bemachtigen, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche…… (lees meer…)