boutique hotel in Apeldoorn

Veelgestelde vragen

 

ONTBIJT

Voor 16,50 euro p.p. kunt bij u ons genieten van een à la carte ontbijt in onze lounge. Alles wordt vers bereid en bij u aan tafel geserveerd zodat u lekker van uw ontbijt kunt genieten. 

Het ontbijt serveren wij op maandag t/m vrijdag van 7.00 – 11.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 – 11.00 uur.

FIETSEN

Fietsen voor volwassenen staan klaar om de prachtige omgeving te verkennen.

     Fietsverhuur € 15,- per persoon per dag

HOND MEE?

In overleg is het mogelijk uw hond mee te nemen.

Een hond overnachting kost € 15.

KINDEREN

Speciaal voor families met kinderen heeft ZenZez Hotel & Lounge een FAMILIE KAMER – A(nnex) kamer op dezelfde verdieping. Een ‘eigen’ slaap- en speelkamer met wastafel en flatscreen TV, vlakbij de kamer van papa en mama.

Mocht dat toch nog wat te spannend zijn, dan kan altijd een 3e bed en/of een door uzelf meegebracht babybed op de ouderslaapkamer worden geplaatst…… (lees meer)

BRUIDSSUITE

Wij beschikken over romantische bruidssuites met als extra een heerlijk 2 persoonsbed en een knusse zithoek. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een mooi boeket bloemen, champagne en/of ontbijt op de kamer. lees meer…

PARKEREN

In de straat van ons hotel kunt u op de openbare weg gratis parkeren. Mocht het druk zijn, geef ons dan een belletje dan denken wij met u mee voor een passende oplossing.

Gasten hebben steeds vaker een elektrische auto. Zelf hebben wij geen laadpaal bij het hotel. In bijgaand document hebben wij een overzicht opgenomen met de dichtstbijzijnde laadpalen.