boutique hotel in Apeldoorn

Veelgestelde vragen

 

SAFE@ZENZEZ

Voel u veilig en wees welkom! 
Bij Zenzez Hotel & Lounge bent u ook in deze bijzonder tijd van harte welkom.

Wij houden ons aan alle gestelde maatregelen zonder dat het ten koste gaat van de persoonlijke aandacht voor u. Wij doen er alles aan zodat u zorgeloos kunt genieten.

  • In ons boutique hotel houden wij de 1,5 meter afstand zo zorgvuldig mogelijk in acht.
  • Voor u en onze veiligheid dragen wij mondkapjes. Wij willen u vragen deze ook te gebruiken wanneer u door ons hotel loopt.
  • Overal in ons hotel kunt u uw handen desinfecteren en wassen wij ook regelmatig onze handen.
  • De kamers en de lounge ventileren wij gedurende de gehele dag. Vlak voor uw aankomst sluiten wij wel de ramen zodat het lekker behaaglijk is bij aankomst.
  • Ons housekeepingteam zet elke dag nog een stapje extra om de kamers en het gehele hotel grondig schoon te maken.

Flexibel annuleren
Wij begrijpen dat u geen risico’s wilt nemen in deze tijd. Daarom kunt u bij een rechtstreekse boeking tot 24 uur voor de dag van aankomst kosteloos uw verblijf annuleren.

ONTBIJT

Voor 14,50 euro p.p. kunt bij u ons genieten van een à la carte ontbijt in onze lounge. Alles wordt vers bereid en bij u aan tafel geserveerd zodat u lekker van uw ontbijt kunt genieten. 

Het ontbijt serveren wij op maandag t/m vrijdag van 7.00 – 11.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 – 11.00 uur.

DINER

“Yes – Wij zijn open en u kunt bij ons dineren….!”

En we hebben er enorm veel zin in om u te mogen ontvangen ondanks de bizarre Corona-periode waarin we ons bevinden. 

Waar nodig hebben we maatregelen getroffen om uw verblijf veilig en vooral ontspannen te laten verlopen. Natuurlijk vraagt u zich af of het mogelijk is om te dineren / eten bij Zenzez.

Voor deze periode zijn wij een samenwerking aangegeven met het onlangs geopende restaurant Zenith. Een enthousiast en jong stel dat vlak voor de lockdown hun restaurant vlak bij ons om de hoek heeft geopend. Joey heeft heel veel ervaring opgedaan in andere restaurants en kan fantastisch koken. Jody zorgt er voor dat alle bestellingen goed verlopen en keurig bij ons worden bezorgd.

Het diner kunt u via de website van restaurant Zenith, bij voorkeur voor 12.00 uur bestellen op https://restaurantzenith.nl/menu/. Het eten wordt dan bij ons bezorgd en kan dan op de kamer worden genuttigd.

Naast restaurant Zenith zijn er ook volop andere mogelijkheden voor dineren in Apeldoorn, dus we helpen u graag op weg.

FIETSEN

Fietsen voor volwassenen staan klaar om de prachtige omgeving te verkennen.

     Fietsverhuur € 15,- per persoon per dag

HOND MEE?

In overleg is het mogelijk uw hond mee te nemen.

Een hond overnachting kost € 15.

KINDEREN

Speciaal voor families met kinderen heeft ZenZez Hotel & Lounge een FAMILIE KAMER – A(nnex) kamer op dezelfde verdieping. Een ‘eigen’ slaap- en speelkamer met wastafel en flatscreen TV, vlakbij de kamer van papa en mama.

Mocht dat toch nog wat te spannend zijn, dan kan altijd een 3e bed en/of een door uzelf meegebracht babybed op de ouderslaapkamer worden geplaatst…… (lees meer)

BRUIDSSUITE

Wij beschikken over romantische bruidssuites met als extra een heerlijk 2 persoonsbed en een knusse zithoek. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een mooi boeket bloemen, champagne en/of ontbijt op de kamer. lees meer…