boutique hotel in Apeldoorn

Green Key

Comfort en charme met oog voor de omgeving en de toekomst

Er even lekker tussenuit of even bijkomen van een dag werken. Genieten van de gastvrijheid, gezelligheid en huiselijkheid, rust en geen haast en een prachtige omgeving om te ontdekken. Bij Zenzez Hotel & Lounge doen wij er alles aan om er voor te zorgen dat u een heerlijk verblijf bij ons heeft en tegelijkertijd proberen wij de natuur en het milieu zo min mogelijk te belasten. Met kleine maatregelen bereiken we een groots effect, zónder dat dit ten koste gaat aan uw comfort.

Ons kleinschalige boutique hotel drijven wij vanuit ons hart dat zegt dat we zuinig moeten zijn op hetgeen de aarde ons te bieden heeft. Als bekroning voor dit duurzame beleid hebben wij in 2021 het Green Key-certificaat behaald. Onze inspanningen waren goed voor niveau Goud, het hoogst haalbare niveau. Ons hotel zal om het jaar opnieuw worden getoetst.

Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven die serieus omgaan met milieuzorg. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de voetprint van ons hotel op de natuur en het milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

 

 

Belangrijk onderdeel van het Green Key certificaat is dat u,  als onze gast,  geen hinder ondervindt van de duurzame acties die wij ondernemen. En er wordt ook niet van u verwacht dat u tijdens uw verblijf continue rekening houdt met natuur en milieu. In tegendeel: u zult wellicht nog meer van uw verblijf genieten met het idee in uw achterhoofd dat u op een milieuvriendelijke manier bezig bent. Bij Zenzez Hotel & Lounge zoeken wij de balans tussen duurzaam ondernemen en comfort.

Ons wasgoed bijvoorbeeld: dat wordt weer heerlijk schoon en fris volgens de laatste technieken op de meest duurzame wijze gewassen door wasserij Van Delden, dat wil zeggen zonder toevoeging van chemische middelen en op verantwoorde temperatuur.

En verder gebruiken we bio schoonmaakproducten van o.a. Ecodish, stroom en gas van Greenchoice, werken we met ontbijt à la carte met producten van Boerenhart in plaats van een buffet en zijn onze medewerkers betrokken bij onze duurzame manier van ondernemen.

Als erkend leerbedrijf dragen wij verder bij aan de toekomst van het vak en leiden wij mensen dagelijks op zodat u ook kunt blijven genieten van onze gastvrijheid.

 

 

In bijgaande link kunt u verder lezen welke inspanningen wij leveren op het gebied van duurzaam ondernemen.