boutique hotel in Apeldoorn

Blogs van Petra Bangma

klik  om te vergroten

Beleef het Hanzejaar 2023 samen met Zenzez

door: Petra Bangma – augustus 2023

Dit jaar vieren we het Hanzejaar: van 1 april tot en met 31 december 2023 staat het eeuwenoude Hanze gedachtegoed centraal. En daar wordt in de negen Hanzesteden uitbundig aandacht aan besteed. Een verblijf bij Zenzez Hotel & Lounge is dan ook uitstekend te combineren met een bezoekje aan (een aantal van) de Hanzesteden.

Apeldoorn (en daarmee Zenzez Hotel & Lounge) wordt omringd door de Hanzesteden. Vanaf Apeldoorn ben je namelijk zo in Deventer, Zutphen, Doesburg, Harderwijk of Elburg. Onze tip? Doe een rondje Hanzesteden en overnacht in het ‘midden’: bij Zenzez Hotel & Lounge.

Tijdens het Hanzejaar worden er een hoop extra evenementen georganiseerd om de Hanze op een bijzondere manier te ervaren. We zetten een aantal hoogtepunten voor je op een rijtje:

Koninklijk culinair hotelarrangement: Een vorstelijke beleving op de Veluwe

door: Petra Bangma – juni 2023

Via prachtige wegen met aan weerszijden imposante groene bomen kom je terecht in de idyllische omgeving van Apeldoorn. Daar waar de natuur haar eigen verhaal vertelt en er geen woorden nodig zijn om te vertellen dat je je in één van de mooiste gebieden van Nederland bevindt.

Maar wist je dat dit bovendien een gebied is met koninklijke allure waar je royaal kunt genieten van luxe & een rijke historie? Ontdek deze bijzondere kant van Apeldoorn met ons uniek samengestelde Koninklijk Culinair Hotelarrangement’.

Wellness met een luxe hotelovernachting

door: Petra Bangma – maart 2023

Een dagje heerlijk ontspannen bij wellness resort De Veluwse Bron in Emst en daarna lekker relaxen met een overnachting in ons luxe boutique hotel in Apeldoorn, hoe heerlijk is dat! Of je nu een heel druk leven hebt of juist vindt dat je niet genoeg beleeft, iedereen heeft van tijd tot tijd behoefte aan ontspanning.

Combineer daarom een dag van heerlijke wellness in De Veluwse Bron met een romantische en luxe hotelovernachting bij Zenzez Hotel & Lounge. Overnacht in …

Tips voor een Corona-proof uitje in Apeldoorn

door: Petra Bangma – december 2021

Het is al december. Ongelooflijk, maar 2021 is weer bijna voorbij. Veel hoogtepunten en helaas ook wat diepteputen verder, ga ik dankbaar de feestdagen in. Zelf probeer ik het hotel zo sfeervol mogelijk te maken en geniet van kleine geluksmomentjes. Met persoonlijke tips wil ik jou inspireren een heerlijke tijd in Apeldoorn te hebben in deze ………

Wil je je inschrijven om een paar keer per jaar onze nieuwsbrief te ontvangen? 

Jouw gegevens zijn veilig bij mij.  Je krijgt alléén waardevolle inspiratie.