boutique hotel in Apeldoorn

ZenZez

WILD arrangement

Wildarrangement op de Veluwe

Proef en beleef de Veluwe

Dit arrangement hebben wij samengesteld om jou een hele speciale wildbeleving te bezorgen. Genieten van het buiten zijn en de prachtige natuur op de Veluwe; dat is wat ons voor ogen staat.

Kom de Veluwe ontdekken met een onvergetelijke wildbeleving.

Dit arrangement begint met een wandeling door de schitterende natuur van de Veluwe in het bos van Kasteel Spelderholt in Beekbergen.

Loop mee met de boswachter en zie met eigen ogen waar het wild leeft en met een beetje geluk zie je een zwijn of een edelhert. De boswachter brengt je op plekken waar je normaal niet zult komen.

 

Wildcooking met Wildpraat

 

Na een heerlijke wandeling gaan de mensen van Wildpraat hun passie voor de Veluwe delen. Wildpraat werkt samen met o.a. wild- & meesterslager Ter Weele, jagers en wildgidsen en hiermee bieden zij een complete wildervaring. Samen gaan jullie een eerlijke maaltijd bereiden met pure ingrediënten en eten rond het kampvuur. Gezellig bijpraten bij een kabbelend beekje onder de oude bomen ontstaan de beste gesprekken.

 

Na het “wildcooking” rijden jullie in circa 15 minuten naar ons hotel waar nog een Veluws biertje klaar staat voordat jullie naar bed gaan. Jullie overnachten in een luxe kamer met eigen douche en toilet ingericht met stijlvolle meubels van Rivièra Maison. ’s Ochtends serveren wij een à la carte ontbijt met voornamelijk biologische en regionale producten in onze gezellige lounge of in onze binnentuin. Na dit ontbijt zwaaien wij jullie weer uit en kijken jullie ongetwijfeld terug op een unieke belevenis op de Veluwe.

 

De Veluwe is onze passie

 

hotel met wildarrangement Veluwe

Het wildarrangement voor 2 personen bestaat uit:

  • Wildexcursie met de boswachter

  • Wildcooking Diner rond het kampvuur met bijbehorende (Veluwse) drankjes

  • Veluws biertje bij aankomst in ZenZez Hotel & Lounge

  • 1 x overnachting in een luxe kamer in ZenZez Hotel & Lounge

  • 1 x à la carte ontbijt met biologische en regionale producten

 

Deze unieke Veluwse wildbelevenis kost € 380 voor 2 personen.

Geniet van de Veluwe en haar pure smaken en beleef een unieke tijd met dit hotel en wildarrangement op de Veluwe.

reserveren

Mocht je dit Wildarrangement en ons hotel willen reserveren, stuur dan een email naar: info@zenzezhotel.nl. Dan kunnen wij de beschikbaarheid voor jou nagaan. De Wildcooking Diners worden bijna ieder weekend aangeboden en doordeweeks voor besloten gezelschappen vanaf 12 personen.

Geef een Wildcooking Diner inclusief hotelovernachting cadeau!

Beleef de Veluwe en haar pure smaken in het bos van Kasteel Spelderholt in Beekbergen, Ga mee het bos in met de wildexcursie en proef de smaken van Veluws wild rond het kampvuur met bijbehorende (Veluwse) drankjes! En kom daarna overnachten bij Zenzez Hotel & Lounge in Apeldoorn.

 

Informatie via: info@zenzezhotel.nl

Op safari op de Veluwe

Optioneel kunnen jullie op dag 2 eropuit met een stoere Landrover 4×4 en ontdek de Veluwe op een onvergetelijke manier. Onderweg volg je een route die de mooiste plekjes van de Veluwe laat zien en gaan jullie op zoek naar de Big Five van de Veluwe.

Daarnaast krijgen jullie quizvragen en opdrachten mee voor onderweg om het avontuur compleet te maken.

Voor tijdens de tour krijgen jullie een picknickmand mee met een uitgebreide lunch vol verse broodjes en sapjes.

De extra kosten bedragen € 155.

Ontdek de natuur in een ander perspectief, proef de smaak en ervaar de rust van de Veluwe.