boutique hotel in Apeldoorn

Over ZenZez…

Jugendstil villa

In een prachtig gerenoveerde Jugendstil villa uit 1904 in de parkrijke omgeving aan de rand van het stadshart van Apeldoorn, vindt u het sfeervolle ZenZez het Hotel & Lounge. Paleis Het Loo is op loopafstand, de Veluwe is op fietsafstand.

Het Geheugen van. Apeldoorn

klik hier voor artikel  “Beleef het Erfgoed”

Overnachten

ZenZez Hotel & Lounge is dé locatie om familie en vrienden te ontmoeten, te overnachten in één van de tien luxe hotelkamers, te borrelen en koffie of thee te drinken in de gezellige lounge. Als het weer het toelaat, is het heerlijk toeven op ons terras in de binnentuin.

Eigentijds en sfeervol

Wij streven ernaar om onderscheidend te zijn en een eigentijdse en sfeervolle plek aan te bieden waarmee wij uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Riviera Maison, Nilson Beds & Walra

ZenZez Hotel & Lounge is ingericht met Nederlandse topmerken als Rivièra Maison, Nilson Beds en Walra. Een inspirerende plek vol warmte en gezelligheid.

De Naam ZenZez….

De naam ZenZez, afgeleid van het Engelse woord “Senses” verwijst naar de zintuigen, die bij ZenZez Hotel & Lounge in ruime mate zullen worden geprikkeld. De inrichting, de sfeer, de gastvrijheid, de luxe, het eten en drinken, aan alles is bijzonder veel aandacht besteed, voor een zo aangenaam en ontspannen mogelijk verblijf bij ons.

Daarnaast bevat de naam ZenZez voldoende ZZZ-en om heerlijk te kunnen slapen….

Wij kijken uit naar uw komst in ons boutiquehotel.

 Petra en Douwe Bangma

Ons kleinschalig boutique hotel drijven wij vanuit ons hart dat zegt dat we zuinig moeten zijn op hetgeen de aarde ons te bieden heeft.

Als bekroning voor dit duurzame beleid hebben wij in 2021 het Green Key-certificaat behaald.

Onze inspanningen waren goed voor niveau Goud, het hoogst haalbare niveau.…… (lees meer…)