Over Ons…

In een prachtig gerenoveerde Jugendstilvilla uit 1904 in de parkrijke omgeving aan de rand van het stadshart van Apeldoorn, vindt u het sfeervolle ZenZez het Hotel & Lounge. Paleis Het Loo is op loopafstand, de Veluwe is op fietsafstand.

ZenZez Hotel & Lounge is dé locatie om familie en vrienden te ontmoeten, te overnachten in één van de tien luxe hotelkamers, te borrelen en koffie of thee te drinken in de gezellige lounge. Als het weer het toelaat, is het heerlijk toeven op ons terras in de binnentuin. 

ZenZez Hotel & Lounge is ingericht met Nederlandse topmerken als Rivièra Maison, Nilson Beds en Walra.

Wij streven er naar om onderscheidend te zijn en een eigentijdse en sfeervolle plek aan te bieden waarmee wij uw verwachtingen kunnen overtreffen. 

Wij kijken uit naar uw komst in ons boutique hotel.

Petra en Douwe Bangma

0 Comments

Wij stellen ons graag aan u voor.
“We willen onderscheidend zijn en een eigentijds en betaalbaar luxe product aanbieden, de verwachtingen overtreffend.”

stuur e-mail

Petra Bangma

General Manager, Zenzez Hotel & Lounge

“Ons streven om het best gewaardeerde hotel van Apeldoorn te worden, werd beloond met een 9,3 waardering van Booking.com”.

stuur e-mail

Douwe Bangma

General Manager, Zenzez Hotel & Lounge

ZENZEZ hotel & lounge wil laten zien dat goede bedrijfsvoering niet ten koste hoeft te gaan van mens en milieu en/of de kwaliteit van haar producten en diensten. We willen er dan ook alles aan doen om een Green Key te bemachtigen, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche…… (lees meer…)