boutique hotel in Apeldoorn

Wij stellen ons graag aan u voor

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan

Tot een paar jaar geleden was dat ons leven.

Carrière en crèche

Werkzaam in de financiële wereld op de Zuidas in Amsterdam, wonend in ’t Gooi, rijdend in dure lease-auto’s, beiden meer dan fulltime bezig met onze carrière en twee kleine kinderen in de opvang.

Dit leven wilden we niet nog 25 jaar.

Rust, natuur, kunst en cultuur

Op zoek naar meer rust en natuur, frequenter bewegen, tijd voor kunst, cultuur en fotografie, struinen op brocante en biologische markten, bezoek aan bijzondere restaurantjes en hippe koffietentjes, op zoek naar de verborgen parels in de omgeving, heerlijk boek lezen op de bank of een beetje rommelen in de tuin en me iedere dag omgeven door prachtige bloemen.

Petra & Douwe Bangma

 

Een meer duurzaam leven en echte aandacht voor elkaar, familie en onze kinderen. Dit was het wensenlijstje.

Mooie mix

In Apeldoorn hebben we met ons boutiquehotel een mooie mix gevonden van wat we zochten. Uiteraard heeft dit leven ook zijn schaduwkanten. En blijft het van belang om de rust en aandacht te vinden voor de zaken die we belangrijk vinden, maar we zijn goed op weg.

Verborgen parels

Mocht jij ook op zoek zijn naar de verborgen parels en tijd vrij willen maken voor oprechte aandacht, bekijk dan onze kamers en neem contact met ons op.

Ons kleinschalige boutique hotel drijven wij vanuit ons hart dat zegt dat we zuinig moeten zijn op hetgeen de aarde ons te bieden heeft.

Als bekroning voor dit duurzame beleid hebben wij in 2021 het Green Key-certificaat behaald.

Onze inspanningen waren goed voor niveau Goud, het hoogst haalbare niveau.…… (lees meer…)