Faciliteiten

FIETSEN

Stads/bakkersfietsen voor volwassenen staan klaar om de prachtige omgeving te verkennen. Wil je picknicken op de route? Bestel dan bij ons een mand proviand voor onderweg!

  •      Fietsverhuur € 15,- per persoon per dag
  •      Picknickmand vanaf € 25,- voor 2 personen
HOND MEE?

In overleg is het mogelijk uw hond mee te nemen.

Een hond overnachting kost € 15.

BESLOTEN BINNENTUIN
ZenZez Hotel & Lounge heeft ook een heerlijke zonnige en besloten binnentuin, waar bij mooi weer de lunch en het diner kan worden genuttigd. Midden in de stad en toch in alle rust, tussen monumentale bomen en de geluiden van vogels en eekhoorns.
KINDEREN

Speciaal voor families met kinderen heeft ZenZezHotel & Lounge een FAMILIE KAMER – A(nnex) kamer op dezelfde verdieping. Een ‘eigen’ slaap- en speelkamer met wastafel en flatscreen TV, vlakbij de kamer van papa en mama.

Mocht dat toch nog wat te spannend zijn, dan kan altijd een 3e bed en/of een door uzelf meegebracht babybed op de ouderslaapkamer worden geplaatst…… (lees meer)

GREEN KEY

ZenZez Hotel & Lounge wil laten zien dat goede bedrijfsvoering niet ten koste hoeft te gaan van mens en milieu en/of de kwaliteit van haar producten en diensten. We willen er dan ook alles aan doen om een Green Key te bemachtigen, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche…… (lees meer…)

 

WELLNESS
Hoe heerlijk is het om tijdens uw verblijf in Zenzez hotel & lounge verwend te worden met een ontspannende beautybehandeling. Beautysalon De Huidstudio, slechts drie minuten lopen van ons hotel, biedt speciaal voor gasten van Zenzez hotel & lounge een Relax & detox- en een Destress-arrangement. Bij het arrangement inbegrepen is een heerlijke, gezonde, groene smoothie in de Zenzez-lounge.
VERKOOP
Hotelgasten, maar ook niet-gasten, hebben de mogelijkheid om een aantal meubelen en accessoires van Rivièra Maison en nieuw beddengoed van The house of Walra direct aan te schaffen. De producten kunnen ook worden besteld en desgewenst worden nageleverd…… (lees meer)