boutique hotel in Apeldoorn

Blog van Petra Bangma

juni 2023

Koninklijk culinair hotelarrangement:

Een vorstelijke beleving op de Veluwe

Via prachtige wegen met aan weerszijden imposante groene bomen kom je terecht in de idyllische omgeving van Apeldoorn. Daar waar de natuur haar eigen verhaal vertelt en er geen woorden nodig zijn om te vertellen dat je je in één van de mooiste gebieden van Nederland bevindt. Maar wist je dat dit bovendien een gebied is met koninklijke allure waar je royaal kunt genieten van luxe & een rijke historie?

Ontdek deze bijzondere kant van Apeldoorn met ons uniek samengestelde Koninklijk Culinair Hotelarrangement’.

Koninklijk Culinair Hotelarrangement

Combineer het beste van alle werelden door te overnachten in stijl, exclusief te dineren in culinaire restaurants en een bezoek te brengen aan Paleis Het Loo.

Tijdens het met zorg samengestelde Koninklijk Culinair Hotelarrangement van ZenZez Hotel & Lounge komen al deze facetten aan bod.

Allemaal voor je geregeld, zodat jij vorstelijk kunt genieten!

Een koninklijke ontdekkingstocht

Je royale entree naar Paleis Het Loo gaat via de oogverblindende ‘Grand Foyer’. Ben je eenmaal binnen dan start de echte ontdekkingstocht. Paleis Het Loo is onderverdeeld in drie onderdelen, het museum zelf (het Paleis), de fraaie Paleistuinen (op zonnige dagen een fantastische plek om te zijn) én de voormalige stallen en koetshuizen.

Je begrijpt het al, om Paleis Het Loo te ontdekken moet je wel even de tijd nemen. Jaloers geworden op al het koninklijks in het paleis? Gelukkig wacht er na een enerverende dag een heerlijk diner & een mooie hotelkamer op je in ons luxe boutique hotel.

Ons arrangement

Zenzez Hotel & Lounge

Tijdens jouw Koninklijk Culinair Hotelarrangement verblijf je in één van de luxe, stijlvolle kamers van Zenzez Hotel & Lounge, gevestigd in een originele Jugendstil villa in Apeldoorn.

Wanneer je wakker wordt, staat er een royaal á la carte ontbijt voor je klaar in de gezellige lounge.

Wil je het extra koninklijk aanpakken, dan kies je natuurlijk voor een upgrade naar een nog ruimere en luxere suite.

BOEK NU

Fiets de Route Royale

Tijdens de tweede dag van jullie verblijf stap je op de fiets – de huur in inbegrepen bij de prijs – en ontdek je de rijke historie van Apeldoorn en omgeving. Onderweg kom je langs Brasserie het Jachthuis (het voormalige jachthuis van koning-stadhouder Willem III, it’s all in the name), het Aardhuis en vele andere koninklijke hoogtepunten op de kroondomeinen. Uiteraard fiets je ook langs Paleis Het Loo, wat het absolute summum van deze fietstocht is. Je begrijpt natuurlijk dat een bezoekje aan dit prachtige paleis niet in het Koninklijk Culinair Hotelarrangement mag ontbreken!

Tip: ontdek tijdens het Koninklijk Culinair Hotelarrangement Paleis Het Loo door middel van de audioverhalen tijdens de paleisroutes. Het Paleis komt niet alleen tot leven, je leert van alles over deze plek wat je anders nooit zou ontdekken.

Culinair dineren bij restaurant Sizzles en restaurant Zenith

Wat is een Koninklijk Culinair Hotelarrangement zonder twee fantastische diners bij dito restaurants? Tijdens je verblijf bij Zenzez Hotel & Lounge schuif je bij twee verschillende restaurants voor een uitgebreid 4 gangen diner aan. De ene dag is dat bij het knappe restaurant Sizzles en de volgende dag bij het intieme fine dining restaurant Zenith

De ene dag is dat bij het knappe restaurant Sizzles en de volgende dag bij het intieme fine dining restaurant Zenith

Paleis Het Loo

Aangezien Paleis Het Loo op loopafstand van ZenZez Hotel & Lounge ligt is het perfect te combineren met een verblijf in ons hotel. Mocht je het niet al eens bezocht hebben, dan komt de naam je vast wel bekend voor. Dit schitterende paleis bevindt zich aan de rand van Apeldoorn en werd tot 1975 bewoond door leden van de Nederlandse Koninklijke familie. Je kunt je ongetwijfeld wel voorstellen dat het er betoverend mooi is.

 Zocht je naar het juiste moment om Paleis Het Loo te bezoeken, dan is het wel nu. Na een verbouwing van enkele jaren is het Paleis sinds dit voorjaar namelijk weer geopend. Extra bijzonder dus om het Paleis nog dit jaar te bezoeken!

Wil je je inschrijven om een paar keer per jaar onze nieuwsbrief te ontvangen?

Jouw gegevens zijn veilig bij mij.  Je krijgt alléén waardevolle inspiratie.